Tags

, , , , ,

As requested, here are the instructions for the tomato soup I mentioned in this post. First the ingredients needed:

Her er fremgangsmåten for suppen som ble nevnt i denne poste. Først, ingrediensene:

 

This soup serves four

2 spoons of oil (olive or canola)

2 carrots

1 large onions

1-2 cloves of garlic

2 stock cubes (chicken or vegetable)

2 boxes of chopped tomatoes

3-4 tomatoes

1 handfull of fresh basil

 

Til 4 personer

2 ss olje (oliven eller raps)

2 gullerøtter

1 stor løk

1-2 fedd hvitløk

2 buljongterninger (grønnsak eller kylling) (eller viss du er flinkere enn meg har du allerede kraft i frysen…)

2 bokser hakkede tomater

3-4 tomater (med stilker viss du har)

En håndfull basilikumsblader


Chop carrots and onions and slice the garlic, put in a pan on medium heat and leave for about ten minutes with the lid askew.

Kutt gullerøtter og løk I biter og hakk hvitløken. Ha i en gryte på medium varme sammen med to spiseskjeer olje. La det putre i ti minutt med lokket delvis på.


Boil 1,5 litres of water in an electric kettle (if you have, anything else that boils the water will also work). Don’t use hot water from tap, use cold water and boild it. Dissolve the two cubes in some of the water and add to the now tender vegetables.

Kok 1,5 liter vann i vannkoker eller et eller annet som koker vann. Ikke bruk varmt vann fra springen, brukt kaldt og kok det opp. Løs opp buljongterningene i litt av vannet og ha alt oppi sammen med grønnsakene. Gullerøttene skal nå være møre.

 

Add the tomatoes and basil and leave again for another ten minutes this time with the lid covering.

Ha oppi tomatene og basilikumen og la det koke i enda ti minutt, denne gangen med lokket helt på.

 

Mash all the ingredients together using a hand blender and serve.

Mos alle ingrediensene med en stavmikser og server. (Viss du ikke har en stavmikser får du finne en kreativ måte å mose alt sammen…)

 

Advertisements